ВИКЕНД ХОРОСКОП: На овие два знаци конечно ќе им тргне од рака

Овен

Одличен викенд за разговор за идните ваши планови со партнерот. Погледнете напред и не дозволувајте вашите стравови да ве спречат затоа што сте на вистинскиот пат. Бидете внимателни да не покажувате агресија кон саканата личност, особено ако подолго време сте го издржале неговиот нефер третман.

Бик

Викендот е особено добар за вашата деловна активност, особено ако инвестирате во креативност и се осмелувате да размислувате поинаку од другите. Внимавајте на нови можности за развој. Нема да ги промашите идеите. Лично, ве очекуваат страсни искуства. Бидете внимателни да не повредите некој близок.

Близнаци

Викендов, размислете пред да зборувате, бидејќи е можно да повредите некого. Бидете претпазливи во вашата комуникација и не постапувајте импулсивно - ова ќе ги одбие вашите колеги и нема да биде во ваша корист на кој било начин. Овие два дена се одлични завоведување нов пристап кон вашиот начин на размислување и да бидете покреативни.


Следна страна