За секој купен билет ќе се посади дрво: Брајан Адамс енергичен во Скопје

Енергично и весело, Брајан Адамс го започна својот концерт во А1 Арената во Скопје. 

Канадскиот рок музичар освен добра музика ни донесе и добра мисија. 

За секој купен билет, еден од неговите спонзори ќе засади по едно дрво. 

Публиката ужива во хитовите на Адамс, а концертот уште од старт многу ветува. Повеќе за концертот, ќе читате наскоро на Женски магазин. 

М.Џ.