Нумеролог открива: Еве како да пресметате дали сте одбрале добар животен сопатник или сте направиле животна грешка

Започнавте врска, се е магично, чувствувате дека се врзувате за партнерот, но има и стравови. Ти поставуваш прашања, што ако е пребрзо, дали е тој, дали сме еден за друг итн.

Со помош на нумерологија, можете да направите пресметка од 5 единици. Гледајќи ги сите пет елементи, можете да видите дали таа личност е соодветна за вас, дали е кармички партнер, дали е личност која ќе ви прави проблеми, дали е судбински партнер, дали е личност која емоционално ве повреди. Ако ви е важно мислењето на нумеролозите, еве што велат тие:

Врз основа на личниот број, можеме да видиме кој број ни одговара, а кој не

Личниот број 1 треба да избегнува 3, 7, 8

Личниот број 2 треба да избегнува 2, 5, 6

Личниот број 3 треба да избегнува 1, 4, 8

Личниот број 4 треба да избегнува 3, 5, 9

Личниот број 5 треба да избегнува 2, 4, 8

Личниот број 6 треба да избегнува 1, 3, 7

Личниот број 7 треба да избегнува 2, 6, 9

Личниот број 8 треба да избегнува 1, 5, 8

Личниот број 9 треба да избегнува 4, 7, 9

Како да го дознаете вашиот личен број?

За да добиете личен број, треба да ги соберете сите цифри во датумот на раѓање. Значи, ако некое лице е родено на 11 мај 1985 година, ќе ги собереме сите цифри и конечно ќе го намалиме резултатот на едноцифрен број. (1+1+0+5+1+9+8+5=30=3+0=3) За ова лице личниот број е 3.

Фото:freepik