(ГАЛЕРИЈА) Викторија Бекам на фотосесија пред матура

Викторија Бекам, поранешна пејачка и членка на женската поп-сензација „Спајс грлс“, доста го промени стилот низ годините. И понатаму е влијателна модна икона, дизајнерка која секогаш привлекува внимание каде и да се појави. Глобалната мрежа е преполна со нејзини фотографии, но ретко може да се види како извиканата ѕвезда изгледала пред три децении.