5 начини како совршено да искомбинирате тексас здолниште!

Исто како и фармерките, и тексас здолништето е едно од парчињата облека кое никогаш нема да излезе од мода. 

Ако сѐ уште имате дилема како да го искомбинирате ова „must have“, ѕирнете на HASHTAG.MK