Астролозите тврдат: Жените во овие хороскопски знаци ги држат мажите под целосна контрола

Жените велат: штом ќе испуштите еден маж, тогаш очекувајте проблеми. 

Но, кои се жените кои ги имаат мажите под контрола? Најчесто тие припаѓаат на овие хороскопски знаци:


Лав

На лавот дајте му само да наредува. Под нивна наредба мора да има барем една личност која ќе им донесе кафе и свежи кроасани во кревет.

Ако се спротивставите на упатствата на лавот, тој ќе издржи некое време, а потоа ќе отиде кај поприлагодлив партнер. Ако го ставите лавот во „кафез“, исто така, не очекувајте ништо добро.


Следна страна