Атиџе позира: Видео од пристигнувањето на црвениот килим

Екипата на „Медена земја“ пристигна на црвениот килим. Атиџе изгледа совршено во традиционални шалвари. Одлично изгледа и Тамара Котевска, иако на социјалните мрежи веќе има полемика околу изборот на фризурата. 

Се огласи и дизанерката Тања Кокев. „Тамара Котевска сепак се одлучи за дизајн кој не е креација на Кокев“, напиша таа. Машкиот дел од екипата одбра смокинзи со пеперутка вратоврска.