Бараат утеха во храна: Овие хороскопски знаци се склони кон дебелеење

Во секоја проблематична ситуација, тие се обидуваат да најдат утеха во храната, а тоа влијае на нивната фигура. Тешко дека постои личност која не сака да биде разгалена со нешто вкусно. За жал, повеќето луѓе многу жалат после тоа, бидејќи сè влијае на нивната фигура.

Астролозите велат дека вишок килограмите не се само резултат на прејадување или лоши гени, туку се и подарок од ѕвездите. Еве кои хороскопски знаци се склони кон дебелеење:


Овен

Страсниот Овен обожава да командува и сака сè да се случува како што тој сака. Ако неговите планови не успеат поради некоја причина, тој тргнува по патот на самоуништување и наоѓа утеха само во храната. За неколку дена може да добие неколку килограми.Следна страна