Бев невозможна: Гоца Тржан реагираше на приказните дека има проблеми со ќерката - ги откри сите детали

Пејачката реши да стави крај на гласините

Неодамна во медиумите во соседна Србија се појавија приказни дека Гоца Тржан има големи проблеми со ќерката Лена која е во период на пубертет и наводно и задава вистински главоболки.

Пејачката реши да реагира, и негираше дека има повеќе проблеми со ќерката од вообичаените проблеми типични за таа возраст.


„Не, не, се разбира дека не, мислам дека немам поголеми проблеми од кој било родител, каква бев јас, таа е одлична“, рече Гоца, а потоа откри каква била:

„Бев невозможна, сè уште мразам авторитет, драстично и страшно се спротивставив на авторитетите во тие години, и таа е ок. Сите родители имаат помалку време да се занимаваат со своите деца, но никогаш не реков дека има проблеми со моето дете, се е во ред “, изјави пејачката.


Фото и Видео: Инстаграм/Гоца Тржан

Зошто жените ги изневеруваат мажите? Гоца Тржан призна што ја навело на овој драстичен чекор во љубовта