Бикови, обрнете внимание на емотивната ситуација, Ракови-чувајте се од конфликти: ВИКЕНД ХОРОСКОП

Овен

Енергијата овој викенд е насочена кон вашето внимание преку работата. Љубовта ве поддржува и потрудете се до крајот на денот да бидете во добра комуникација со партнерот. Здравствената состојба е одлична.

Бик

Почетокот на овој викенд е под влијание на вашата одлука да промените некои работи за вашата емотивна ситуација. Бидете упорни и мудри во она што ќе го смислите овие два дена. Работата е стабилна и нема да имате големи проблеми. Обрнете внимание на можните главоболки.

Близнаци

Вашата сила е во вашата способност за комуникација, затоа потрудете се во текот на денот добрата комуникација да ви овозможи да завршите се што ви треба. Поволни вести од странство во врска со семејството. Личноста под знакот Рак е крајно досадна и ви врши притисок.

Рак

Месечината ја активира вашата емотивна страна и ви носи можности да бидете многу ранливи. Помладиот член на семејството очекува голема поддршка од вас. До крајот на денот ќе имате важни деловни одлуки. Пазете се од конфликт. Емоционално незадоволство.


Следна страна