Пресметајте дали сте сродни души: Бројот на вашата врска открива сѐ

Нумерологијата е универзален јазик на броевите и секој од нас е роден со уникатен сет на броеви што ја отклучува вратата до длабочините на нашата личност, откривајќи како комуницираме со другите, лекциите што треба да ги научиме и како да се справиме со предизвиците и животот.

Вашиот личен број е збир на сите броеви во вашиот датум на раѓање, што ги открива вашите главни црти, животни патеки и во исто време ќе ви открие колку сте компатибилни со партнерот, како и кои броеви да ги избегнувате.

Како да пресметате

Да речеме дека сте родени на 23.09.1991 година. а личниот број се пресметува со додавање на 2 + 3 + 9 + 1 + 9 + 9 + 1 = 7.

Тогаш вашиот личен број е 7.

Подолу можете да го дознаете значењето на сите лични броеви:

Број 1 - Лидер

Вашата сила е тоа што Вие сте роден водач. Низ животот, се стремите кон највисоките позиции. Вие сте амбициозни, храбри, имате силна волја. Силно ќе се спротивставите на ограничувањето и воздржаноста. Исто како што зборува изгледот на вашиот број, одите исправено, гордо и секогаш мора да бидете први и најважни во сè.

Вашата слабост е тоа што Вие сте тврдоглави, понекогаш себични, компромитирани, што може негативно да влијае на вашата љубовна врска. Кога сте во врска Вие сте во љубоморни и нестрпливи. Не сте створени да ги почитувате правилата и немате очекувања од другите.

Компатибилни партнери: Најдобри партнери за Вас се оние кои имаат личен број 3 и 5. Тие ќе ви овозможат да бидете такви што сте, да ве прифатат без резерва и да ги почитуваат разликите кои ги имате меѓусебно. Можете да направите страсна, но кратка врска со личност која има личен број 1. Нежна и дипломатска врска со број 2, кој ќе ви биде голема поддршка, но подобро со личност која има личен број 2 ќе се снајдете во бизнисот отколку во љубовта.

Број 2 – Посредник

Ако вашиот личен број е бројот 2, тогаш вашата сила е во тоа што Вие сте фокусирани на исполнување на туѓите потреби, вие сте дарежливи и лојални. Лесно можете да простите и имате многу разбирање за другите луѓе.

Вашата слабост е во тоа што давате премногу и премалку барате за себе, што може да биде исцрпувачки и да создаде нерамнотежа со партнерот. Кога ќе се научите да се справувате со себе и своите потреби, ќе бидете позадоволни од врската. Склони сте кон играње игри и манипулации за да го тестирате интересот на партнерот и неговото трпение.

Компатибилни партнери: Вие ќе постигнете хармоничен однос со визионерскиот дух на бројот 8 и хуманитарниот број 9. Со лице родено под број 8 можете да имате одличен деловен однос, дури и да функционирате како со деловен партнер. Огнена страст е можна со бројот 5, но можеби ќе бидете разочарани од неговата слободна духовна природа која не сака да се залага за ништо.


Следна страна