Часовник на неделата: Атрактивниот „CALVIN KLEIN“ ќе ве освои на прв поглед

Елегантните часовници се совршена безвременска инвестиција на секоја дама.

Љубителите на часовници знаат дека вечните класици се идеално парче за секој стил и издание кое го негуваат, затоа внимателно ги избираат часовниците за себе и своите најдраги.

Еден таков вечен класик е „CALVIN KLEIN“ од колекцијата „Elegаnt“.

Часовникот ќе го пронајдете во продавниците на Божиновски, како и на нивниот веб сајт, по одлична цена.

Доколку сте љубител на повпечатливи часовници, погледнете го  иконскиот „Constellation OMEGA“, кој е сѐ што ѝ треба на една жена.
Погледнете го и уникатниот HATE 2 LOVE на „SWATCH“, кој претставува вистински ролеркостер од емоции.