Часовник на неделата: SWATCH MIDDLESTEEL- одличен избор за пролетните денови

Ова е часовникот кој мора да го имате оваа пролет

Станува збор за едноставно сребрено ремче, и куќиште во кое доминира зелено тиркизна боја, која потсетува на пролет.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

* ПР објава