Часовник на неделата: Tissot Bella Ora - моден додаток што мора да го имате оваа пролет

Нежен и модерен, во светли бои кои потсетуваат на нов почеток, на убавина. 

Tissot Bella Ora е дефинитивно часовникот што мора да го имате оваа пролетна сезона.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации


Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*ПР објава