Часовник на неделата: TISSOT SEASTAR 1000 - моќен моден додаток кој зрачи со елеганција

 TISSOT SEASTAR 1000 - е повеќе од часовник,  TISSOT SEASTAR 1000 е моден додаток кој зрачи со моќ и елеганија.

Ова е парче кое доколку се најде во вашата колекција на часовници, ќе биде поим за класичен стил кој никогаш не излегува од мода.*кликнете на фотографијата за повеќе информации


*пр објава