Часовник на неделата: Tissot Seastar 1000 - нежен, а моќен аксесоар

 Tissot Seastar 1000 е повеќе од часовник

Нежен и модерен, во бела боја која асоцира на нов почеток, на убавина... Tissot Seastar 1000 е дефинитивно часовникот што мора да го имате оваа пролет.


* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


ПР објава