Дали се позитивни: Богдана и Жељко Ражнатовиќ ги добија резултатите од тестот за коронавирус

Откако беше потврдено дека тој е позитивен ан коронавирус, Вељко се оддалечи од семјениот дом во Тител и остана со својата мајка во куќа на улицата Лутице Богдана.

Богдана и малиот Жељко Ражнатовиќ беа тестирани за Ковид-19, веднаш откако беше потврден коронавирусот кај Цеца и Вељко Ражнатовиќ.

Утрово пристигнаа резултатите од тестот на Богдана и на Жељко, и двајцата се - негативни!

Инаку, кај фолк ѕвездата Цеца првиот тест за Ковид-19 покажа дека е негативен, сепак, беше решено да се тестира со PCR тест, кој што се прави со земање примероци од брисеви од грлото и носот. Резултатот покажа дека таа е позитивна, како и нејзиниот син.

- Вељко и јас сме позитивни на повторениот тест, се чувствуваме добро, немаме никакви симптоми. Ние ќе се држиме до домашна изолација, сè додека не се повтори тестирањето – изјави Цеца по веста дека таа е позитивна на Ковид-19.

Извор: telegraf.rs