Десет едноставни совети како вашата облека да изгледа скапо

Ова се супер трикови со кои ќе изгледате како да сте дошле од модна писта.

1.  Краток црн фустан до колената без ракави е доволно.

2.   Подвитакните ракави придонесуваат за подобра динамика кога станува збор за текстурата.

3.  Кога некое парче ќе ја промени бојата не треба повеќе да го користите.

4.  Обратната кожа изгледа подобро од сјајната

5.  Очилата за сонце се најдобар накит за главата

6.  Маслинеста, кафеава, праска боја прават модното парче да изгледа старо. Фокусирајте се на црни, полни бои или пастел бои.


7.  Модните парчиња мора да бидат во иста нијанса

8.  Чевлите со шпичести врвови се посвечени од округлите.

9.  Големиот накит ќе го крене стајлингот на највисоко ниво

10.  Памукот и кадифената боја се подобра опција од вискозa.