Дневен хороскоп за четврток: Еден знак е во потрага по љубовта на животот

Овен

Не се согласувате најдобро со идеите на пријателите. Незадоволни сте од врската. Другата страна ви делува ладно, незаинтересирано и дистанцирано.

Бик

Мометално стагнирате. Љубоморни сте и многу работи изговарате пред партнерот. Другата страна се повлекува поради вашето однесување.

Близнаци

Ве очекува успех. Емотивно сте незадоволни. Имате субјетивен впечаток дека никогаш нема да најдете партнер кој ќе ви одговара.

Рак

Состојбата во која се наоѓате ве мотивира повеќе да се посветите на обврските. Незадоволни сте од емотивното поле. Ниту на некој давате љубов, ниту  на вас некој внимава.


Следна страна