Дневен хороскоп за четврток: Проблеми во сообраќајот за еден знак

Овен

Уживате кога ги завршувате обврските навреме. Имате впечаток дека вашиот партнер ве игнорира. Се обидувате со комуникација да ги решите проблемите, но не успевате.

Бик

Очекувате добивка, но таа доцни. Малку сте загрижени. Разменувате добра енергија со партнерот. Не ви се потребни зборови за да ја почувствувате емоцијата од другата страна.

Близнаци

За вас важи истиот хороскоп следните два месеци, бидејќи многу ви е неповолен периодот. Не сте во потполност отворени кон партнерот. Имате впечаток дека нешто крие од вас и внимателно го следите.

Рак

Со многу оптимизам се впуштате во борбата со проблемите. Депресивни сте поради лошата емотивна ситуација. Се чувствувате осамено и без надеж дека емотивно ќе се реализирате.


Следна страна