Дневен хороскоп за петок: Одличен ден за запознавање на нова личност

Овен

Плановите во друштвото ви се менуваат во последен момент. Ви пречи кога работите не одат според договорот. Се чувствувате несигурно, несакано и незадоволно во врската. Имате впечаток дека полека се наближува крајот.

Бик

Прилично сте детални и ги разгледувате плановите од секој агол. Имате впечаток дека нешто пропуштате, а не знаете што е тоа. Нервозни сте и имате лоша комуникација со партнерот. Откажете го состанокот, доколку не сте расположени за него.

Близнаци

Добивката ви доцни и тоа ве демотивира. Се обидувате да ги решите проблемите, но тоа не ви оди од рака. Изненадно ќе добиете повик од поранешен партнер од странство. Воодушевени сте бидјеќи секогаш чувствувате меѓусебна блискост.

Рак

Вложувате многу надеж во новиот пријател. Имате впечаток дека рбаотите ги гледа на поинаков начин. Партнерот ви нуди многу поддршка и љубов што во овие тешки времиња ви е потребна.


Следна страна