Дневен хороскоп за понеделник: Еден знак ќе има изразена интуиција

Овен

Интуицијата ви е изразена. Имате чувство дека ќе дојде до прекин на некои контакти. Вашите емоции се стабилни. Саканата личност е склона кон кавги, но вие елегантно ги избегнувате.

Бик 

Не ви се допаѓаат идеите на членовите на семејството. Имате проблеми со комуникацијата со саканата личност. Ви пречи нејзината непопустливост.

Близнаци

Ве очекува сериозен разговор, во кој блиска личност ќе ви понуди помош за решавање на проблемите. Незадоволни сте со односот. Имате впечаток дека партнерот е ладен кон вас и дека се дистанцира.

Рак

Задоволни сте од тоа како напредува остварувањето на зацртаните цели. Многу сте несигурни и блокирани на љубовно поле. Другата страна вашето однесување го толкува поинаку, како незаинтересираност.


Следна страна