Дневен хороскоп за понеделник: Еден знак ќе треба брзо да донесе одлуки

Овен 

Ситуацијата бара брзо носење на одлуки. Одлучувате да ризикувате. Премногу сте темпераментни и нетрпеливи. Се обидувате да доминирате во врската, но партнерот не ви го дозволува тоа.

Бик

Не сте сигурни која одлука да ја донесете. Интуицијата ви вели да направите една работа, а мозокот друга. Го откажувате љубовниот состанок поради други обврски.

Близнаци

Ќе доживеете дебакл во комуникацијата со пријателите. Сите ќе бидат изненадени од вашиот неуспех. Имате тајна симпатија. Се воздржувате да и пријдете, бидејќи не сте сигурни како би реагирала таа.

Рак

Добивате признание за успешно завршените обврските. Горди сте на себе. Раковите кои се во врска ќе бидат незадоволни од однесувањето на партнерот. Се прашуваат до кога ќе трае тоа.


Следна страна