Дневен хороскоп за среда: Непланиран трошок за еден знак

Овен

Воспоставувате перспективен и долготраен компромис со членовите од семејствто. Емотивно сте прилично заинтересирани и упорно се обидувате да ја освоите симпатијата. Другата личност има отпор кон врската.

Бик

Задоволни сте од резултатите. Разговорот со член од семејството не поминува најдобро, а неговите ставови ве иритираат. Остварувате комуникација со постара и позрела личност. Имате силен впечаток дека ќе дојде до стабилна врска.

Близнаци

Ве очекува сериозен разговор. Прилично сте љубоморни и му правите проблеми на партнерот. Другата страна ја иритира вашето однесување и ќе го прекине односот.

Рак

Одличен ден за преговори. Многу сте несигурни и не ги покажувате емоциите на партнерот. Вашето однесување партнерот го тумачи како незаинтересираност.


Следна страна