Дневен хороскоп за вторник: Еден знак пред сериозен емотивен тест

Овен

Одличен ден за добивање на малку повеќе пари. Расположени сте за флерт со личност која е зафатена. Тоа не ви пречи, бидејќи секако немате сериозни планови.

Бик

Воодушевени сте со постигнатите резултати. Свесни дека ги имате постигнувате исклучиво со сопствен труд. Презадоволни сте од врската. Успеавте да ја надминете љубомората и сега уживате во стабилниот однос.

Близнаци

Прилично сте упорни во решавањето на одредени проблеми. Презадоволни сте од врската, но во исто време и уплашени за нејзиниот опстанок. Не сакате да останете без партнер.

Рак

Работите се одвиваат онака како што сакате, но врската не. Покрај привлекувањето и силните емоции другата страна ви прави непотребни љубоморни сцени.


Следна страна