Дневен хороскоп за вторник: Нови контакти за неколку знаци

Овен

Што и да се случи, останете смирени. Текот на настаните денес ќе ви покажат дека изјавата: „секое зло, за добро“ е целосно оправдана и корисно е да се запамети во тешки времиња.

Бик

Домашен проблем или врска со многу блиски роднини ќе бара итно и активно учество во неговата елиминација. Всушност, вашата интервенција ќе биде минимална, но вашата озлогласена смиреност ќе ја осветли ситуацијата и ќе ги охрабри другите да преземат активни и внимателни активности.

Близнаци

Наредете ја вашата агенда денес внимателно и предвидете време за сообраќај, сообраќаен метеж, можни нарушувања. Проверете сè пред да ја напуштите куќата: пари, документи, клучеви, апарати, прозорци. Постојат предуслови за несреќа, напад, кражба.

Рак

Вашата емоционална состојба е нестабилна. Избегнувајте разговори насочени кон разјаснување на врската. Тие ќе направат повеќе штета отколку корист. Затскријте се додека не сфатите што ве загрижува и кон што се стремите.Следна страна