До 01 април: Овие 4 хороскопски знаци ќе добијат пари

Плутон влезе во Водолија, а Сатурн е во Риби, што носи големи промени кај сите хороскопски знаци. Планетарната положба многу ќе влијае на финансиската состојба на хороскопските знаци.

Сонцето, Меркур и Јупитер во Овен укажуваат на тоа дека сакаме да добиеме се‘ „сега и веднаш“, но реализацијата на плановите допрва ќе треба да почека. Венера во Бик е добра за финансиски трансакции, но поради аспектот со Уран не предупредува да не ризикуваме премногу кога се парите во прашање.

Според астролозите овие хороскопски знаци ќе добијат паридо 1 април:

ОВЕН

Венера е во Бик и ви носи помал прилив на пари. Меѓутоа, бидејќи таму е и Уран, ќе имате потреба да ризикувате со пари, па можете и да ги изгубите. Не е добар период за коцкање.

ЈАРЕЦ

Влегувањето на Плутон во Водолија може да ви донесе можност да се збогатите преку долгорочен проект. Од друга страна, тоа е деловен проект кој нема веднаш да донесе резултати, но ќе се исплати во подоцнежните години.


Следна страна