До 31 јануари големи промени за два знака

Бик

Сѐ се одвива според планот, токму онака како што сте ги замислиле работите, благодарение на својата внимателна работа. 

Врската во која се наоѓате е по малку проблематична, а вие размислувате да ја прекинете и да свртите нова страница во животот. Многу бикови кои седат на два стола ќе ги сносат последиците од непримерното однесување.

Стрелец

Ѕвездите ви се наклонети и имаат позитивно влијание на вас. Тоа добро ќе се одрази и на вашата околина. Затоа, искористете ги шансите. 

Вашата планета на пријателство и љубов од денес се наоѓа во исклучително поволна позиција. Можни се револуционерни промени кои ќе бидат позитивни.