До крајот на месецот: Тешко предавство за неколку хороскопски знаци

Близнаци

И покрај фактот дека месецов беше мирен за Близнаците, тие нема да можат да избегнат предавство. Напредокот во кариерата може да ја влоши ситуацијата во личниот простор и семејниот круг.

Не е исклучено нивното најмило и најблиско лице, на кое му веруваат и му ги доверуваат сите свои тајни, да ги изневери, да ги предаде, да ги наклевети.Следна страна