ДОБИЈ ПРАЗНИЧЕН БОНУС СО НОВАТА КАМПАЊА НА ШПАРКАСЕ БАНКА

Шпаркасе Банка со нова празнична кампања „Префрли плата и добиј празничен бонус од 3.000 денари“ која започна од 01.12.2023 г. и ќе трае до 31.01.2024 г. Рокот за трансфер на прва плата на сметка во Шпаркасе Банка е заклучно со 31.01.2024 година.

Квалификувани за учество во кампањата се сите физички лица, клиенти на Банката,  нови или постоечки, кои се корисници на пакет, примиле 2 последователни плати во Банката во промотивниот период, а претходните 3 месеци немаат примено плата преку Банката.

Бонусот од 3.000 денари се исплаќа на платежна сметка на новите приматели на плата, по трансферот на втората последователна платанајдоцна до 29.02.2024 г.

За сите дополнителни информации во врска со условите за кампањата, заинтересираните можат да се обратат во експозитурите на Шпаркасе Банка или да се јават во контакт центарот на 02 15 050.


*Пр објава