Доколку ја сретнете Ивана на улица ќе помислите дека е Бојана: Сестра ѝ на Скендеровски е нејзина копија

Пејачката Бојана Скендеровски неретко знае да сподели моменти од секојдневието на социјалните мрежи, а овој пат објави фотографија со нејзината сестра.

Бојана и сестра ѝ Ивана неверојатно потсетуваат една на друга, односно премногу си личат. Доказ за тоа е оваа фотка која вчера пејачката ја сподели на Инстаграм.

„Сестрите се различни цвеќиња, од иста градина!“, напиша таа до објавата.


Се разликува нивната коса, Бојана е препознатлива по нејзината темна долга коса, додека Ивана има кратка огнено црвена коса. Доколку ја сретнете Ивана на улица ќе помислите дека е Бојана


Фото: Инстаграм - Бојана Скендеровски/ Архива Женски магазин - В. Тануровски

За 30 години си посакувам ваква фотографија, заедно со нив и внуците: Бојана Скендеровски и сопругот на специјална вечера со децата