Драгана Клопчевска и Дарко Гелев-Брејк: Како се запознале?

Поранешната „Мис на Македонија“ сега е успешна жена претприемач и ретко дава интервјуа, но во една прилика откри како се запознале со популарниот пејач, автор и бизнисмен. Дарко е прв братучед на нејзин школски другар и одамна се познавале. После многу години се виделе повторно, почнале да излегуваат на кафе и со тек на времето сфатиле дека се создадени еден за друг.

Двојката очекува принова. Драгана е во петтиот месец од бременоста и носи девојче. Брејк по третпат ќе стане татко. Од бракот со Клопчевска го има и синот Давид (5). Неговиот прв син Марко има 19 години.