Еден од најпосакуваните женски брендови конечно и во Македонија- Elesabetta Franchi

Светски познатиот бренд на италијанската модна дизајнерка Елизабета Франчи, наскоро ќе пристигне и во Скопје.

Парчињата кои ги освоија жените во светот конечно ќе бидат достапни и за македонските дами. Овој специфичен и убав бренд со 20 успешни години зад себе ќе стане омилен и кај нашите дами со префинет вкус.

Ненад Атанасов, сопственикот на Пјер Карден во Македонија го најави доаѓањето на брендот на својот профил на Фејбук. Брендот ќе се приклучи на успешните City fashion WOMAN.