Еден знак одбива да прифати нечија услуга, друг ќе ужива со партнерот: Неделен хороскоп 23-29 јануари

Еден знак одбива да прифати нечија услуг, друг ќе ужива со партнерот: Неделен хороскоп 23-29 јануари:

Овен

Љубов:

Понекогаш во љубовната врска посакувате повеќе отколку што е можно, но нема причина да се жалите на вашиот сакан. Прифатете го она што го добивате.

Работа:

Околината позитивно реагира на вашите идеи и некој ве поттикнува да преземете активна улога или на дополнителна креативност. Заштитете ги деловните интереси.

Здравје:

Обрнете внимание на соништата.

Бик

Љубов:

Имате лошо чувство или треба да го проверите партнерот. Изгледате напнато и сомнително.

Работа:

Немојте да бидете демонстранти кога ги презентирате своите идеи и не осудувајте го туѓото однесување ако нема добра причина за тоа.

Здравје:

Треба да се ослободите од стресните ситуации, да се опуштите.

Близнаци

Љубов:

Имате чувство дека некој интензивно размислува за вас. Забележувате необични емотивни сигнали или некои скриени пораки.

Работа:

Нема причина да се грижите за различни коментари, бидејќи секогаш има некој што има различни идеи. Исполнете ги обврските навреме.

Здравје:

Обрнете внимание на поздрава исхрана.

Рак

Љубов:

Нема причина да се сомневате во нечии чувства. Дозволете си да ве понесе емоционален занес, како добар знак на љубовта.

Работа:

Се соочувате со нови компликации. Треба да воспоставите листа на приоритети и да се борите за подобар статус меѓу колегите.

Здравје:

Уживајте во убавите работи, опуштете се од напорната работа.

Лав

Љубов:

Ви пречи да знаете дека на партнерот повремено му недостасува инспирација, храброст или искреност. Направете нешто во врска со тоа.

Работа:

Одбивате да прифатите нечија услуга која ве обврзува на партнерство под одредени услови.

Здравје:

Ќе уживате повеќе часови здрав сон, внимавајте на соништата.

Девица

Љубов:

Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Заедничката средба може да се претвори во „најубавиот дел од реалноста“.

Работа:

Поаѓате од погрешни информации, па вашите прогнози изгледаат неубедливи. Прифатете ја добронамерната критика.

Здравје:

Нема потреба да се оптоварувате со тешки теми.


Следна страна