ЕРОТСКИ ПРИКАЗНИ (10): ЉУБОВ ВО ПЛАНИНА

Седеа со уживање на столиците, дишејќи свеж воздух. Ана го праша: „Ќе одиме малку горе да легнеме?“ Бојан го гледаше разнобојниот пејзаж и ѝ се воодушевуваше на природата. „Ана пријатно ми е седењето, би поседол уште малку. Ти качи се горе, истуширај се и легни одмарај јас ќе дојдам горе. Ајде оди, најсакана моја“. Таа се качи горе во таванската соба, каде што се наоѓаше спалната соба поврзана со тоалет. Кога влезе во спалната соба имаше големо огледало на ѕидот. На среде собата имаше брачен кревет, спроти креветот на три чекори имаше метална шипка и барско столче. Цела соба беше со светлозелени завеси и темно плав тепих. Се чувствуваше чистиот свеж планински воздух. Лежеше испружена на спалната и дремеше.

Не можеше да заспие. Сè сети дека не се слушнала со никого. Се јави на сестра ѝ. Тие навистина беше изненадени и ѝ посака среќа. Сепак со малку резерва ја прифати новоста. Таа од порано ја знаеше врската на Ана со Бојан и имаше доза на страв дали ќе биде сè во ред. Но, Ана ја убедуваше дека моментално сè е во ред, а иднината никој не ја знае.

Потоа се јави кај Ирена. Таа и Тања случајно се сретнале и во моментот пиеја заедно кафе во нивното кафуле. Им раскажа сè како се случи и за свадбата, свадбениот викенд, прошетката. Ана им објасни сè. Двете беа многу среќни и радосни и ја прашаа како се случил бракот. Таа им кажа: „Вие двете знаете дека сè е случајно. Дури и јас не верувам во ова што ми сè случува. Животот е многу чуден, непредвидлив. Сами се редат коцките како што сакаат. Знаете дека работата ми беше сè, авантуристички врски – одвреме-навреме. Се дружев со вас двете, одевме на одмори заедно, во кафулиња, на забави. Потполно го имав избришано Бојан додека не се појави повторно. Не верував дека ќе се појави со истите претходни чувства. Кога се врати искрено мислев ова ќе биде обичен флерт, затоа не се надевав на ништо повеќе. Искрено многу сум среќна. Моментално да имав крилја ќе летнев. Се чувствувам како Алиса во земјата на чудата, во некој магичен свет. Како многу години да сум живеела со Бојан. Супер поминуваме, каде сме прекинале, продолжуваме, сè е нормално, никогаш како да немало никаков прекин. Секако, постојат тековни проблеми кои треба да се решат. Не сакам да размислувам, да говорам, прво овие три дена да поминат. Имам уште многу да ви кажам, но се надевам дека овие денови ќе се видиме пак, па ќе разговараме. Ве оставам сега со убави мисли и ќе се слушнеме повторно“.

Се поздрави со нив и стана да се истушира. Се облече во нејзин стил и легна. Бојан се задржа уште малку. По некое време се качи горе.

Легна до неа и тивко пушти музика. Почна да ја милува. Додека ја милуваше Ана се возбуди и стана. „Пушти некое поинтересно ЦД“, му кажа на Бојан. Почна да игра во такт со музиката. Отиде до шипката и вешто се вртеше по неа. Седна на барското столче и почна со стриптиз. Почна да ја соблекува и облекува блузата. Потоа пак на шипката почна да ги соблекува и облекува панталоните. Го правеше тоа толку професионално, што Бојан не можеше повеќе да одолее. Стана од креветот и почна страсно да ја бакнува.

И ги соблекуваше панталоните по такт со музиката и со рацете и го милуваше телото. Играа, залепени еден до друг. Таа го фати за блузата и му ја соблекуваше бакнувајќи му ги рацете, рамената, грбот. Ана остана по црн корсет и чорапи со подвезоци. Не носеше гаќички. „О, љубов моја, најубава, колку си убава. Кожата ти е мека, нежна, кадифеста. Не можам да ти се изнагледам. Од допирот твој се ежам, од твоите страсни и врели бакнежи полудувам. Ти си мое сонце, мое бескрајно богатство, беше и остана моја муза како „Гала“ на Дали“. Цело време ја галеше и ѝ шепотеше. Ана се топеше како санта-мраз на сонце. „Многу ме импонираат твоите зборови. Можам вечно да ги слушам“, милозвучно му кажа Ана. Очите на двајцата им гореа и искри страст, љубов, желба да се задоволат им летаа по сите страни.

Од таква жешка атмосфера собата ќе експлодираше. Ана седна на столчето ги рашири нозете и Бојан се приближи кон неа го извади органот и длабоко влезе во неа. Со толку сила влезе во неа што во еден момент и барското столче заедно со нив ќе се превртеше. Почнаа да се нишаат во склад со музиката. Беше премногу влажна, соковите и се цедеа од внатре, го чувствуваше секој дел од неговиот орган, како го пополнува нејзиниот сладок отвор. За кратко време почна да и го забива до крај, сè побрзо и сè појако. Ана не издржа. Почна да испушта крикови. Задоволството ја обзема, но ја продолжи играта. Се превртеа на спалната, Ана беше над него и повторно го стави во неа. Пулсирањата од неговиот орган беа сè појаки и појаки. Бојан беше црвен во лицето и во еден момент тој почна дивјачки да влегува и да излегува од неа. Не издржаа. Соковите им се измешаа во длабоко испреплетените тела, испуштаа задоволни звуци, додека срцата им чукаа како на ѕиден часовник. Лежеа извесно време да им смират телата.

 Станаа и заедно се истушираа. Се масираа еден со друг со луфа, повторно ќе почнеа да водат љубов, но мобилниот на Бојан заѕвони. Беа сопствениците од планинската куќичка, Естела и Миро.

Им кажаа дека се блиску до нив, зеле скара за ручек, салата и пиење и се шегуваа: „Младенци доаѓаме. Ако водите љубов, завршете додека дојдеме. Мора да јадете бидејќи веќе е попладне, а приквечер тргнуваме“. Бојан им кажа дека се тушираат и дека ќе се симнат да ги пречекаат.

Се средија и се симнаа. Естела и Миро пристигнаа. Се поздравија како да се знаат цел живот. Ја наместија масата за ручек и седнаа. Ручаа во пријатна атмосфера. По ручекот пиеја прво кафе, па потоа пиеја вино и јадеа чоколадни колачи. Приквечер се спакуваа и тргнаа накај дома.

АНИ