ЕВН ИЗВЕСТУВА: Следните неколку дена на овие улици ќе има променет режим

ЕВН Македонија  известува дека поради поставување на нисконапонски електричен кабел, ќе се смени режимот на сообраќај на ул. „Ферид Бајрам” и бул. „Христијан Тодоровски Карпош“ во Скопје.

Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во периодот од 08:00 до 16:00 часот на ден 08.11.2018 (четврток), 09.11.2018 (петок), 10.11.2018 (сабота), 12.11.2018 (понеделник) и 13.11.2018 (вторник)