ФИЛИП ПЕШЕВСКИ: „Доколку не сте искрени во музиката многу брзо ќе ве откријат“!

Тој е млад, надежен пејач, но исто така и голем „кршач“ на женските срца. Освојува со својот шарм и харизма, а и со своето пеење. 22 годишниот, Филип Пешевски, само за hashtag.mk открива многу детали како од приватниот, така и од професионалниот живот. Во продолжение дознајте чии совети му се најважни, но и како се справува со „корпите“ кои релативно ретко ги добива од девојките.

Интервјуто прочитајте го на Хаштаг.мк