Финансиски хороскоп од 12 до 18 февруари: Чиј „воз за заработка“ веќе замина, и кој ќе има можност да ги „грабне“ парите?

Советите од астролози ќе ви помогнат да заштедите и да ги подобрите вашите финансии во деновите што следат

Овен

Оваа недела, астролозите му препорачуваат на Овенот да го намали трошењето и, ако е можно, да ги остави финансиските трансакции или сериозните инвестиции за друг период. Ѕвездите и планетите ќе направат повеќе штета отколку корист, па постои ризик да ги насочите вашите заштеди во погрешна насока или целосно да ги изгубите. Оваа недела на работа препорачливо е да правите лесни работи кои не предизвикуваат потешкотии за да избегнете проблеми.

Бик

Астролозите препорачуваат Биковите да ги преземат финансиските работи без одлагање. Опипливите енергетски потешкотии за Биковите ќе започнат на 13-ти, а рокот за решавање на проблемот е 16 февруари. Генерално, неделата ќе биде успешна за стекнување дополнителни вештини или знаења кои ќе ви помогнат да се справите со финансиските тешкотии во иднина. Стекнатите знаења ќе бидат искористени и тоа ќе биде добар начин да заштедите пари.

Близнаци

Да, Марс слабее, а Венера го повторува тоа, но Меркур е сè уште силен, така што засега нема да има драстични и нерешливи финансиски проблеми. Генерално, неделата од 12-ти до 18-ти може да им донесе финансиска среќа на Близнаците, особено ако престанат да ги споделуваат своите планови со другите. Време е да бидете упорни и да не се откажувате од својата цел. Неделата ќе биде успешна доколку ја посветите на решавање само на најважните проблеми.

Рак

Раковите ќе имаат потешкотии со мотивацијата, бидејќи Марс е одговорен за ова. Ако решавањето на деловните и финансиските прашања не е приоритет, тогаш не треба да трошите многу време на тоа. Можете да се фокусирате на вашето семејство и да обрнете внимание на само-развојот. На крајот на неделата, Раковите можат да се грижат за паричните работи, вклучувајќи го и купувањето на основните работи.


Следна страна