(ФОТО) 9 најзгодни турски актери: Сите полудеа по нив

Нивното појавување на малите телевизиски екрани, ги остави избезумени девојките ширум светот. Овие турски актери важат за едни од најзгодните и најубавите.

Без разлика дали сте обожавател на турските серии, или не, повеќето од овие глумци сигурно ги знаете.  

Бурак Озчивит


Мурат Јилдирим


Џан Јаман


Арас Булут Инемли


Кенан Имирзалиоглу


Еркан Петекаџа


Халит Ергенч


Гурбеј Илери


Бариш Ардук


-(ФОТО) Убави родители, уште поубаво дете: Синот на Неџла и Бали Бег е пресладок