(ФОТО) Убави родители, уште поубаво дете: Синот на Неџла и Бали Бег е пресладок

Бурак Озџвит познат како Бали Бег од серијата „Величенствениот“ и Фахире Евџен позната како Неџла од серијата „Кога лисјата паѓаат“ важат за една од најубавите двојки меѓу турската јавност.

Откако се остварија во улогата на родители, тие го кријат синот Каран, но не и на овие фотографии кои ги објави Фахрие. Таа позира со синчето, а под фотографиите стои „Мојата љубов“.


Каран е вистински убавец, па нели „крвта не е вода“?