(ФОТО) Блеска во седмата деценија: Шерон Стоун носи комбинезон како да има 20 години

Ако мислите дека станува збор за провокативно издание, грешите

Овој моден избор на Шерон Стоун зрачи со сензуалност. Едноставно е трендовски, ефектен, женствен и прикладен на годините. 

Едноставен и класичен крој во едниот дел и трендовски крој во другиот дел, со само една бела нијанса- за совршен баланс. Ѕвонарките се моден императив веќе неколку сезони наназад, а ефектот со отворени рамена е полн погодок.

Па кој би рекол дека Шерон има 61 година?