(ФОТО) Црна „вамп“ креација: Ќерката на премиерот Заев е матурантка

Александра Заева, ќерката на премиерот Зоран Заев, слави полнолетство.

„Мојата ќерка матурантка. Среќен татко“, напиша Заев под фотографиите кои ги објави на социјалните мрежи.