(ФОТО) Драстична промена: Наташа Беквалац стана бринета

Наташа Беквалац повторно, по многу години стана бринета и според коментарите на нејзините фанови изгледа одлично.

Во прашање е перика која пејачката ја користи за потребите на снимањето на новиот спот. 

Инаку пејачката беше бринета кога беше во брак со Данило Икодиновиќ. Покрај периката на бринета, во новиот спот Беквалац се појавува и со долга, руса перика. 

Фото: Никола Томиќ