(Фото) Фустан што доминира на модната сцена

Што се однесува до трендовите кои можат да се предвидат, од сезона во сезона се појавува одредено парче кое целосно доминира на сцена на блогерите.

Така оваа сезона тоа е шарен макси фустан што често можеме да го видиме на социјалните мрежи на познатите модни блогерки и инфлуенсерки. 

Онлајн брендот „Каоа“ го дизајнираше популарниот модел на овој фустан кој наликува на сликарско платно и апстрактно уметничко дело. Може да го купите за 149 евра.