ФОТО ГАЛЕРИЈА: Топ журка во Крушево

Викендов уживавме во супер забава на ски патеките над Крушево организирана од Panorama All Seasons Adventure.

На Станич имаше многу сонце, изобилство чист воздух и безброј насмевки.

За одличната атмосфера се погрижи АЛТО лаунџ барот и диџеј Тот Сили.

Разгледајте, па, следен викенд, ве чекаме на стаза во Крушево!

ГАЛЕРИЈА:


* ПР - објава