(ФОТО) „Хурем Султан“ со сензуална и проѕирна тоалета во Кан

На Стариот континент почна најпрестижниот филмски фестивал на светот, извиканиот Кан кој одамна го следи репутација дека го има најдобриот црвен килим кога се фестивалите во прашање.

Таму своите раскошни тоалети ги прошетаа голем број познати актерки, меѓу кои и турската актерка Мерием Узерли.


Турската актерка со германско потекло, која кај нас е позната по улогата на Хурем Султан од серијата „Величествениот“, носеше сензуална и елегантна креација која ги измами погледните на присутните.