(ФОТО) Ирена Спасовска ги изненади фановите со тетоважа на градите

Тетовирањето не е само цртеж на кожата, туку живот. Без разлика дали трајното нанесување на мастила во различни бои симболизира бунтовност, специфичен начин на изразување или уметност, секогаш најважна е приказната. Со различни мотиви своите тела ги имаат „насликано“  многу познати Македонци, а ним им се придружи и Ирена Спасовска.

„Музиката е мојот живот“ е пораката која фолк-пејачката ја истетовира на левата рака. Таа се пофали со уште една тетоважа на градите, но засега е нејасно каква симболика крие овој цртеж.