(ФОТО) Иста како тато: Ќерката на Јана Бурче е мала трендетерка

Најголемата среќа на пејачката и водителка на емисијата „Стисни плеј“, Јана Бурческа се ќерката Дона и сопругот Александар.

Јана објави фотографија од преслатката Дона во тренди стајлинг.


Дона многу наликува на Александар, но потсетува и на Јана. Како за сефте родители, Јана призна дека биле прилично смотани.