(ФОТО) Изгледа одлично на 68 години без шминка: Неда Украден велигденски со внуците

Пејачката Неда Украден објави велигденска фотографија со внуците во нејзиниот дом во Белград. Украден (68) позираше без шминка со Душан (3) и со близначките Неда и Александра кои имаат шест години како се кршат со јајца.

Децата се од нејзината ќерка Јелена и зетот Пеца, а познатата пејачка вели дека едвај ги чека празниците за да може да помине време со внуците, со оглед на тоа дека има настапи во текот на целата година.