(ФОТО) Каролина со „Фенди“ чанта од 1142 евра

Каролина Гочева во моментов е во САД, по повод изложбата на нејзиниот сопруг, уметникот Михаил Корубин, во Њујорк. 

Дека има одличен стил, македонската пејачка докажува со секое свое појавување, а овојпат во Менхетен се прошета во аутфит на кој многумина може да и позавидат.  Имено во фокусот е нејзината каиш чанта од брендот „Фенди“ која чини цели 1290 долари или 1142 евра.